Hey, wat leuk dat je mijn blog komt lezen!

Ik ben Charissa, 35 jaar en woon in Leidschendam. Sinds januari 2017 ben ik moeder van Rebecca en in september 2018 kwam daar ook nog Chris bij. Kinderen krijgen was mijn grootste droom, dus ik geniet hier met volle teugen van.

Naast mama van 2 ben ik ook nog onderneemster. Sinds 2015 heb ik mijn eigen onderneming, CharM Webmarketing. Ik maak vanuit mijn bedrijf websites voor andere girlbosses en help ze daarnaast ook op weg met hun overige (online) marketing.

Verder ben ik erg reislustig en een echte creatieveling. Ook ben ik iemand die kampt met verschillende eigenschappen en gezondheidsproblemen, waardoor mijn leven niet altijd even soepeltjes verloopt.

Genoeg om over te bloggen dus! Op mijn blog neem ik jullie mee in mijn reis als reizende, creatieve mommyboss en alles wat daarbij komt kijken.

Creativity takes courage

(Nederlands) Mijn “big break”

(Nederlands) Voor iedereen die bij de titel “big break” aan “doorbraak” denkt en gelijk voor mij een vreugdedansje zou willen doen: love you for that. Maar met big break bedoel ik in dit geval gewoon letterlijk een grote pauze. De kogel is door de kerk en ik heb mij erbij neergelegd dat ik niet alles tegelijk kan. Lees hier over mijn struggles.

De perfecte luiertas voor 2

(Nederlands) Een tijd geleden postte ik op Instagram een foto van de nieuwe luiertas die ik gekocht had. Met de komst van mijn tweede kindje terwijl de eerste nog een dreumes was en ook nog in de luiers zat, was deze hard nodig. In de post beloofde ik ook om een review van deze tas te schrijven.

Ondertussen heb ik de luiertas al weer bijna een half jaar in gebruik. En ik moet zeggen: ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

Het gaat hier om de Double Zip Satchel van het Australische merk Isoki.

Merry Christmas!

Merry Christmas everyone!

I want to wish you all a merry Christmas!

Recept gevulde hamburger (koolhydraatarm)

Als gevolg van mijn zwangerschapsdiabetes moet ik proberen om mijn koolhydraten te verminderen. Een nieuw experiment hiervoor was deze heerlijke koolhydraatarme gevulde hamburger! Om je vingers bij af te likken…

Wat je al niet over moet hebben voor je kind…

In een eerdere blog hebben jullie al kunnen lezen dat het mij op zijn zachts gezegd niet mee zit deze zwangerschap. Door mijn knie ben ik volledig beperkt in wat ik nog kan en mag doen. En dankzij mijn steeds zwaarder wordende buik neemt de pijn ook met de dag toe....

Planning a trip is half the fun