Een tijd geleden postte ik op Instagram een foto van de nieuwe luiertas die ik gekocht had. Met de komst van mijn tweede kindje terwijl de eerste nog een dreumes was en ook nog in de luiers zat, was dit hard nodig.

Ondertussen heb ik de luiertas al weer bijna een half jaar in gebruik. En ik moet zeggen: ik ben er nog steeds heel erg blij mee!

Het gaat hier om de Double Zip Satchel van het Australische merk Isoki.

Design

⭐⭐⭐⭐

Persoonlijk vind ik het een zeer mooie tas. Hij heeft een classy uitstraling. Als je niet zou weten dat het een luiertas is, zou hij zelfs als oversized damestas door kunnen gaan. De binnenkant is met een leuk motiefje gevoerd. Van ditzelfde materiaal en motief is ook het bijgevoegde verschoonmatje gemaakt.

Gebruiksgemak

⭐⭐⭐⭐⭐

Doordat de tas 2 hoofdvakken heeft, is het erg makkelijk om voor 2 kids alles in te pakken. Beide hoofdvakken zijn ook nog voorzien van kleinere zijvakjes, waar je nog kleine losse spulletjes in kan organiseren. Daarnaast is er nog een voorvak waar je eventueel zelf nog iets in kwijt kunt. Genoeg ruimte dus!

Er zijn twee bandjes bijgeleverd die gemakkelijk aan de tas te bevestigen zijn. Hiermee kan je de tas aan een kinderwagen hangen. Dus met de twee handvatten, een lange schouderband en deze twee bandjes kan de tas op allerlei manieren gedragen worden. Super fijn!

Duurzaamheid

⭐⭐⭐⭐

Ik heb de tas nu zo’n 6 maanden in gebruik. Over het algemeen ga ik netjes met mijn spullen om, moet ik zeggen. Maar desondanks komt het natuurlijk nog wel voor dat zo’n tas tussen de autostoelen of in een klein plekje in de kofferbak gepropt wordt. Of even op de straat/stoep wordt neergezet bij het in of uitladen van de hele mikmak. Hij heeft onderop een kinderwagen gestaan, er aan gehangen… en is met baby in maxi-cosi in de andere hand door smalle deuropeningen gegaan.

En daar komt hij: ik heb nog geen beschadiging kunnen vinden!

Extra’s

⭐⭐⭐⭐