WordPress websites

Ben jij een vrouwelijke ondernemer of blogger die haar online aanwezigheid naar een hoger niveau wil tillen? Wil je een website die niet alleen professioneel en effectief is, maar ook jouw unieke kwaliteiten en stijl perfect weerspiegelt? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van prachtige WordPress websites, exclusief voor vrouwen. Ik begrijp dat jouw online aanwezigheid meer is dan alleen een visitekaartje – het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid, jouw merk en jouw unieke verhaal.

 

Waarom Kiezen voor Mijn WordPress Websites?

 • Gebruik van Divi Thema: Ik maak gebruik van het Divi thema (t.w.v. $ 249,-), één van de populairste en meest veelzijdige thema’s voor WordPress aller tijden. Dit biedt mij de flexibiliteit om prachtige, op maat gemaakte ontwerpen te creëren die precies aansluiten bij jouw wensen.
 • Unieke Ontwerpen: Elke vrouw is uniek, en dat geldt ook voor elke website die ik maak. Met Divi creëer ik op maat gemaakte ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw merk en persoonlijkheid.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Mijn WordPress websites zijn niet alleen mooi, maar ook super gebruiksvriendelijk. Met de intuïtieve Divi Builder kun je eenvoudig zelf content toevoegen en aanpassen, zelfs zonder technische kennis.
 • Optimale Prestaties: Snelheid, veiligheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO) zijn cruciaal. Mijn websites zijn geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines en jouw bezoekers een naadloze ervaring te bieden.
 • Ondersteuning en Training: Na de oplevering van je website laat ik je niet aan je lot over. Ik bied uitgebreide ondersteuning en training zodat je het maximale uit je website kunt halen.
 • Responsive Design: Of je bezoekers nu op een laptop, tablet of smartphone jouw website bezoeken, ze krijgen altijd een optimale ervaring dankzij mijn responsive design met Divi.

Het is net als een trouwjurk/pak die niet op maat gemaakt is…
het is mooi, maar het is het ook nét niet
 “

Website DCM 2022

Voor wie zijn mijn diensten?

Mijn diensten zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers en bloggers die hun online aanwezigheid willen verbeteren en versterken. Of je nu net begint of al een gevestigde naam bent, ik help je om jouw online doelen te bereiken.

 • Ondernemers: Van coaches tot creatieven, ik maak een website die jouw expertise en diensten professioneel presenteert.
 • Bloggers: Laat jouw verhalen stralen met een prachtig vormgegeven blog dat jouw persoonlijkheid en passie weerspiegelt.
 • Freelancers: Presenteer jouw portfolio en diensten op een manier die indruk maakt en klanten aantrekt.

” Laat jouw online aanwezigheid schitteren. Samen maken we iets moois! “

Jouw unieke website in 4 stappen

 1. Intake Gesprek: Ik start met een uitgebreid gesprek om jouw wensen en doelen in kaart te brengen.
 2. Ontwerp en Concept: Op basis van jouw input maak ik een uniek ontwerp dat past bij jouw merk en stijl.
 3. Ontwikkeling: Ik bouw je website in WordPress met het krachtige Divi thema, waarbij ik zorg voor optimale prestaties en gebruiksvriendelijkheid.
 4. Oplevering en Training: Na een grondige testfase lever ik jouw website op en voorzie ik je van de nodige training en ondersteuning.
Live meeting
Computer with webhosting on screen

WEBHOSTING

Heb jij nog geen domeinnaam geregistreerd en nog geen webhosting aangeschaft voor jouw nieuwe website? Dit kan je ook makkelijk bij mij regelen. Al vanaf € 65,- per jaar regel ik jouw voor WordPress geschikte webhosting en registreer ik één domein voor je.

Wil jij meerdere domeinnamen? Dit is mogelijk vanaf € 15,- extra per domeinnaam per jaar. Deze koppel ik uiteraard direct aan jouw website.

Maak een onuitwisbare indruk

Wil jij een website die niet alleen mooi en professioneel is, maar ook jouw unieke verhaal vertelt? Laat mij je helpen om een online aanwezigheid te creëren die past bij wie jij bent en wat je te bieden hebt.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik jouw online droom kan realiseren!

Nieuwsbrief ontvangen?

4 + 9 =

E-mail
Danielle Carati review

Mijn eerste website had ik zelf gemaakt. Uren ben ik ermee bezig geweest en wat heb ik lopen vloeken om alles te snappen en goed te krijgen. Uiteindelijk na er een maand non stop aan te hebben gewerkt was het me redelijk gelukt.

Toen mijn bedrijf succesvoller werd wist ik al snel dat ik mijn website wilde veranderen. Het mocht er professioneler uit gaan zien en aangezien ik nog een trauma had aan mijn vorige besloot ik het uit te besteden.

Zo heb ik Charissa gevonden. Na het eerste contact wist ik al dit gaat geweldig worden. Ze dacht goed mee met de ontwikkeling, gaf tips hoe dingen handiger konden staan en alle dingen die ik graag wilde voor mijn website wist ze te creëeren voor mij.

Nu heb ik een website die bij mij past, waar ik niet op heb hoeven compenseren en waar ik blij van wordt elke keer als ik er naar kijk!

Ik kan Charissa dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die opzoek is naar een website die van top tot teen helemaal bij je past.

Daniëlle Carati

Life with Daniëlle Carati

BEKIJK OOK DEZE VOORBEELDEN