WordPress

Vroeger was een website niet meer dan een bedrijfsfolder online. Tegenwoordig is het echt het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Het laat zien wie jij bent, wat jij doet/kan en kan zelfs zorgen voor meer interactiviteit met jouw doelgroep. Als jouw website tenminste een goede weergave van jouw identiteit is en goed werkt.

Ik heb er voor gekozen om al mijn websites met WordPress te maken. Dit is een gratis en zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). In 2017 draaide al 28% van alle websites op WordPress. Dit komt mede doordat de uitbreidingsmogelijkheden van een WordPress website eindeloos lijken te zijn. Ik werk daarbij met het bekende Divi thema waardoor ik nog meer mogelijkheden heb. Meer dan een miljoen websites draaien al op dit thema, waarmee het één van de populairste thema’s is ooit. Door hier subthema’s van te maken kan ik toch maatwerk leveren, terwijl ik ook een goed technisch vangnet heb van de Divi-makers.

Het is net als een trouwjurk/pak die niet op maat gemaakt is…
het is mooi, maar het is het ook nét niet
 “

Website DCM 2022

WAT KRIJG JE?

Voor een vaste startprijs maak ik voor jou een WordPress website op maat. Deze is vervolgens natuurlijk altijd nog uit te breiden met extra opties, zoals een webshop.

Inhoud zonder extra opties:

  • Een op maat gemaakt subthema o.b.v. het Divi thema (inclusief het Divi thema t.w.v.  249,-)
  • Een volledige responsive website
  • Tot 5 pagina’s ingevuld/opgemaakt en SEO ingesteld
  • Koppeling met social media accounts
  • Eventueel het eenmalig instellen van een Facebook pixel voor advertenties
  • Persoonlijke service

Je staat er niet alleen voor! “

1-OP-1 MEETING

Nog voor de officiële oplevering plan ik met jou een 1-op-1 meeting in waarbij ik jou in een halve dag wegwijs ga maken in WordPress en jouw website. Hierdoor kunnen eventuele vragen hierover gelijk beantwoord worden en kunnen ook de laatste schoonheidsfoutjes sneller gevonden en opgelost worden.

Live meeting
Webshop + € 249,-

Wil jij graag producten gaan verkopen via jouw website? Laat dan een webshop aan jouw website toevoegen!

Uitgelichte YouTube video + € 98,-

Bij elke blog plaats je natuurlijk een mooie afbeelding. In WordPress heet dit de “uitgelichte afbeelding”. Maar als jij bijvoorbeeld ook een vlogger bent, zou het dan niet leuk zijn als jij in plaats van deze uitgelichte afbeelding ook een YouTube video kan plaatsen? Ik kan deze optie voor jou inbouwen.

Integreren e-mailprogramma + € 149,-

Gebruik jij naast jouw website ook e-mailmarketing? Dan is het handig om jouw website aan jouw e-mailprogramma, zoals Active Campaign, te koppelen en ook inschrijfformulieren op jouw website te plaatsen. Ik kan dit allemaal voor jou regelen.

EXTRA OPTIES

Wil jij jouw WordPress website graag uitgebreider? Dat kan! Ik kan de website uitbreiden met verschillende opties, waardoor jouw site nog veelzijdiger wordt. Bijvoorbeeld door een webshop toe te voegen. Het kunnen echter ook kleinere toevoegingen zijn waardoor jij nog meer zelf kunt stijlen in jouw website.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Ik kan hier helaas niet alles noemen, want “the sky is the limit”. Ik sta open voor uitdagingen om eventuele eigen ideeën uit te werken.

WEBHOSTING

Heb jij nog geen domeinnaam geregistreerd en nog geen webhosting aangeschaft voor jouw nieuwe website? Dit kan je ook makkelijk bij mij regelen. Al voor € 65,- per jaar regel ik jouw voor WordPress geschikte webhosting en registreer ik één domein voor je.

Wil jij meerdere domeinnamen? Dit is mogelijk vanaf € 15,- extra per domeinnaam per jaar. Deze koppel ik uiteraard direct aan jouw website.

Computer with webhosting on screen
E-mail

DIRECT AANMELDEN OF TOCH MEER INFO NODIG?

Neem dan gelijk contact met mij op!

Nieuwsbrief ontvangen?

8 + 3 =

Mijn eerste website had ik zelf gemaakt. Uren ben ik ermee bezig geweest en wat heb ik lopen vloeken om alles te snappen en goed te krijgen. Uiteindelijk na er een maand non stop aan te hebben gewerkt was het me redelijk gelukt.

Toen mijn bedrijf succesvoller werd wist ik al snel dat ik mijn website wilde veranderen. Het mocht er professioneler uit gaan zien en aangezien ik nog een trauma had aan mijn vorige besloot ik het uit te besteden.

Zo heb ik Charissa gevonden. Na het eerste contact wist ik al dit gaat geweldig worden. Ze dacht goed mee met de ontwikkeling, gaf tips hoe dingen handiger konden staan en alle dingen die ik graag wilde voor mijn website wist ze te creëeren voor mij.

Nu heb ik een website die bij mij past, waar ik niet op heb hoeven compenseren en waar ik blij van wordt elke keer als ik er naar kijk!

Ik kan Charissa dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die opzoek is naar een website die van top tot teen helemaal bij je past.

Daniëlle Carati

Life with Daniëlle Carati

Danielle Carati review

BEKIJK OOK DEZE VOORBEELDEN