De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met rebranding en het bouwen van een gloednieuwe website voor mijzelf. Mijn persoonlijke blog charissameijer.nl en mijn zakelijke website van CharM Webmarketing zullen binnenkort namelijk samengaan onder een nieuwe naam: De Creatieve Mama.

Mijn bedrijf staat al lange tijd op een laag pitje. Helemaal sinds ik vorig jaar februari een parttime baan er naast ben gestart. En naast mijn baan, mijn gezin en mijn bedrijf heb ik ook nog eens deze persoonlijke website. Dit bleek te veel om allemaal aan te kunnen werken, maar helemaal iets opgeven, wil ik ook niet. Daardoor ontstond het idee van De Creatieve Mama. Hiermee ga ik een combi aan van het bloggen over het (mama)leven, creativiteit, gezondheid en business en het uitvoeren van mijn creativiteit.

Wat verandert er?

Mijn huidige blog wordt volledig ondergebracht onder de nieuwe website en alle blogs zullen daar ook te lezen blijven. Mijn zakelijke blogs zullen hier aan toegevoegd worden. Ik zal daarnaast mijn bestaande diensten van mijn bedrijf blijven aanbieden vanuit De Creatieve Mama. Deze zullen onder het kopje business te vinden zijn op de nieuwe website. De websites charm-webmarketing.nl en charissameijer.nl zullen beiden verdwijnen en opgenomen worden in de nieuwe website creatievemama.nl. De social media van CharM Webmarketing zullen ook omgezet worden in De Creatieve Mama.

Het idee van De Creatieve Mama is om in de toekomst ook gastbloggers aan het woord te laten. Ben jij ook een creatieve mama en lijkt het je leuk om eens een blog te schrijven over jouw hobby, laat het me dan weten! Je kan mailen naar hello@creatievemama.nl.

Ik hoop je straks als bezoeker op de nieuwe website of als volger op mijn social media te mogen verwelkomen. En hopelijk kan De Creatieve Mama in de toekomst nog wat voor jou betekenen.